Bekendtgørelse om økologisk storkøkkendrift § 14

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 656 af 27. juni 2019

§ 14

Det økologiske spisemærke, jf. § 10, stk. 1, kan anvendes midlertidigt af boder ved lejlighedsvise arrangementer, som f.eks. festivaler og markeder, såfremt hver enkelt af de serverede retter, herunder hver enkelt af de serverede drikkevarer, mindst ligger inden for økologiprocent-intervallet for det tildelte spisemærke. Ved beregningen af økologiprocenterne for hver enkelt af de serverede retter må, som økologiske råvarer, kun medregnes økologiske råvarer, når den eller de pågældende råvarer ikke findes i boden på konventionel form. Samtidig er det en betingelse, at der ikke forefindes konventionelle råvarer, der kan forveksles med de anvendte økologiske råvarer på grund af deres udseende. Desuden skal betingelserne, som er angivet i dette kapitel, være opfyldt.