Bekendtgørelse om økologisk storkøkkendrift § 15

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 656 af 27. juni 2019

Ansøgning om midlertidig anvendelse af det økologiske spisemærke
§ 15

Boden skal senest 60 dage inden arrangementet starter indsende en ansøgning om midlertidig brug af spisemærket til Fødevarestyrelsen. Ansøgningen skal omfatte følgende oplysninger

  • 1) angivelse af hvilket spisemærke, der ansøges om,

  • 2) tid og sted for arrangementet,

  • 3) kontaktinformationer for de(n) ansvarlige for boden samt serveringen under arrangementet,

  • 4) en oversigt over hvilke råvarer, der anvendes på økologisk form, jf. § 14, og

  • 5) en oversigt over de serverede retter med tilhørende opskrifter og beregninger, der viser, at den ansøgte økologiprocent opnås, jf. § 14.