Bekendtgørelse om økologisk storkøkkendrift § 9

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 656 af 27. juni 2019

§ 9

Storkøkkener, der anvender den økologiske betegnelse i markedsføringen, jf. §§ 7-8, skal ved modtagelse af økologiske råvarer sikre, at der er dokumentation for, at de pågældende råvarer er økologiske.

Stk. 2 Dokumentationen, jf. stk. 1, skal til enhver tid være tilgængelig for Fødevarestyrelsen, og skal opbevares i minimum 2 år.

Stk. 3 Storkøkkener, der er omfattet af økologikontrol og markedsfører økologiske fødevarer i henhold til økologibekendtgørelsen, skal for de modtagne råvarer, i stedet for kravene i stk. 1 og 2, opfylde dokumentationskravne i økologibekendtgørelsen.