Bekendtgørelse om tilskud til fremme af innovation, forskning og udvikling m.v. i fødevare-, jordbrugs- og fiskerisektoren § 23

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 772 af 15. juli 2008

§ 23

Ved vurdering af tilskud til de i innovationslovens kapitel 2 nævnte udviklings- og forskningsprojekter lægges især vægt på følgende indsatsområder:

  • 1) Nye produkter og produktionsprocesser.

  • 2) Eksport.

  • 3) Opbygning af innovationskompetence, herunder uddannelse af kvalificeret arbejdskraft.

  • 4) Spisekvalitet, sporbarhed og kvalitetssikring.

  • 5) Fødevare- og ernæringssikkerhed.

  • 6) Fødevaredokumentation.

  • 7) Arbejdsmiljø.

  • 8) Sikring af miljø, natur og ressourcegrundlag.

  • 9) Økologi.

  • 10) Dyrevelfærd.

  • 11) Nonfood.

  • 12) Anvendelsesorienteret forskning.