Dispensationer, der meddeles efter §§ 17, 18, 20 og 21, skal indeholde:
-
1) oplysning om årsagen til dispensationen,
-
2) oplysning om den pågældende parameter og tidligere relevante kontrolresultater,
-
3) oplysning om den højeste tilladte værdi i henhold til dispensationen,
-
4) oplysning om det geografiske område, mængden af vand, der leveres pr. dag, den berørte befolkning, og om der er nogen relevant fødevarevirksomhed der påvirkes,
-
5) en passende kontrolplan, om nødvendigt med øget kontrolhyppighed,
-
6) et sammendrag af projektet for de nødvendige udbedrende foranstaltninger, herunder en tidsplan for arbejdet og et skøn over omkostningerne og bestemmelser om revision, og
-
7) oplysning om varigheden af dispensationen.
Stk. 2 I dispensationsperioden skal tilsynsmyndigheden føre tilsyn med de udbedrende foranstaltninger for at fastslå, om der er gjort tilstrækkelige fremskridt (revision).
Stk. 3 Kommunalbestyrelsen skal på passende vis informere de berørte forbrugere om dispensationen, betingelserne herfor og om nødvendigt vejlede forbrugerne om, i hvilket omfang dispensationen kan indebære en særlig risiko.