Prøv eLOV gratis i 14 dage

Få adgang til 1.035 opdaterede love med 121.405 originale forarbejder
og 41.627 afgørelser.

Se hvad andre siger

Mere end 25.000 benytter eLOV.DK hver måned

"Med eLOV sparer jeg virkeligt meget tid, når jeg skal finde relevante paragraffer og nu også domme. Der er mange kommentarer til lovene og systemet fungerer virkeligt godt – og så er det jo faktisk så billigt, at man tror det’ løgn."

Karsten Duch Lynggaardadvokat

"Jeg bruger eLOV i forbindelse med mine studier på Københavns Universitet. eLOV er godt til både hurtige opslag, når man skal orientere sig i love eller domme, og til de mere grundige undersøgelser, hvor kommentarerne kan citeres som egentlige retskilder, fordi de er hentet direkte fra lovforarbejderne."

Neli Ginevastud.jur

"Kommentarerne til lovene er perfekte til juridisk research, og meget lette at bruge. Jeg har længe savnet et seriøst alternativ til de etablerede online-løsninger og har fundet det med eLOV."

Søren Holmarkadvokat

Hvad er inkluderet?

2.310 opdaterede love og bekendtgørelser

229.052 krydshenvisninger

121.405 originale forarbejder

41.627 afgørelser delt ud på de bestemmelser, de vedrører

Andet indhold

  • Rettelser af mere end 550 fejl på Retsinformation
  • Backlinks så du kan se hvilke andre bestemmelser, der vedrører den bestemmelse, du læser. Det kan være straffebestemmelser andre steder i loven, eller bestemmelser i anden lovgivning, som modificerer den bestemmelse, du læser.
  • Alle kommissionsbetænkninger tilbage fra grundloven, inddelt i de emner og love, de vedrører.
  • Links til bekendtgørelser i lovene, dér hvor de hjemles, så du ikke skal gætte, hvad bekendtgørelsen hedder og hvor den mon findes.
  • Mulighed for at skrive noter til bestemmelserne til egen brug, eller som du kan ` med andre, f.eks. kolleger.
  • Avancerede søgemuligheder i både love og afgørelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer prøveabonnementet?

Prøveabonnementet gælder i 14 dage fra du bestiller abonnementet. Vi får dine kortoplysninger, når du bestiller, men trækker først pengene, når de 14 dage er gået, og kun hvis du ikke har afbestilt forinden

Er lovene konsolideret med senere ændringer til lovbekendtgørelserne?

Ja, vi implementerer de senere ændringer, som er trådt i kraft.

Hvordan ved I, hvilke love der gælder?

Vores system checker dagligt, hvilke love, der er trådt i kraft, hvilke ændringslove, der er til lovene, og hvornår ændringslovene træder i kraft. Derudover holder vores redaktører også øje.

Hvor kan jeg se lovenes forarbejder?

Hvis du har tegnet abonnement, kan du se forarbejder til de enkelte paragraffer ved enten at klikke på menuen ud for hver paragraf, eller ved at klikke på paragraf-tegnet, hvorefter du ser paragraffen på en side for sig med forarbejderne til paragraffen ude til højre. Du kan også tilgå forarbejderne fra paragraffernes noter.

Er eLOV.DK en retskilde?

Nej. eLOV er en privat lovsamling. I Danmark er retskilderne primært lovene og retspraksis fra appeldomstolene. Folketingets forarbejder til lovene er også vigtige for at forstå intentionerne i de ofte meget uforståelige lovtekster. Derfor benytter vi forarbejderne i vores kommentarer.

Hvor kan jeg finde domme?

Hvis du har tegnet abonnement, kan du finde afgørelser enten via avanceret søgning eller via de love eller enkeltparagraffer, som afgørelserne relaterer sig til. Enten ved at klikke på menuen ud for hver paragraf, eller ved at klikke på paragraftegnet, hvorefter du ser paragraffen på en side for sig og afgørelserne til paragraffen ude til højre. Du kan også tilgå afgørelserne fra paragraffernes noter.

Kan jeg betale med EAN-nummer?

Ja, fra denne side kan du betale med EAN-nummer. Du modtager EAN-fakturaen, når den gratis prøveperiode er udløbet.

Hvilke rabatter har I, hvis man er flere, der bestiller abonnement?

Du kan læse mere om vores grupperabatter her.

Har I studierabat?

Ja, studerende kan få ret betydelig rabat. Du kan se prisen her.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke fandt svar på mit spørgsmål i denne F.A.Q.?

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål fra vores brugere, og vi modtager også meget gerne ris og ros. Vi kan kontaktes gennem vores online chat (i nederste højre hjørne af skærmen - dog ikke på mobilversionen af eLOV), eller de kontaktdetaljer der ligger på vores kontakt side. Bemærk venligst at vi ikke yder juridisk hjælp.