Bemærk, at § 77 blev ændret efter bogens udgivelsesdato. Se i forarbejderne til § 77, om det har en betydning.
- Side 166 -
...Hvis et patent eksempelvis skal have gyldighed i Danmark, skal Danmark være designeret i ansøgningen (dvs. angivet som et land, hvor patentet ønskes at skulle gælde), og patentet skal efterfølgende valideres (godkendes og sættes i kraft) i Danmark, hvilket navnlig krævet en oversættelse af patentkravet til dansk samt betaling af gebyr, jf. PTL § 77.
(...)
...p. 246 ff. Hvis man i en PCT-ansøgning designerer EPO, kan man derigennem opnå beskyttelse i alle EPO-lande. Derimod kan virksomheden godt vælge enhedspatentet inden for de omfattede EU-lande, og samtidig vælge den europæiske patentmodel i EPK-lande uden for. Det skal bemærkes, at et allerede udstedt EP-patent kan ikke konverteres til et UP-patent.
- Side 169 -
...herfor er opfyldt. Patentet får da gyldighed i de EPK-lande, der er designeret, forudsat at visse formelle krav til oversættelse m.v. er opfyldt (såkaldt validering), jf. PTL § 77, stk. 1. Også i proceduren for behandlingen af europæiske patentansøgninger er der i en periode efter patentets meddelelse mulighed for at fremkomme med indsigelser imod det.
(...)
- Side 170 -
...Bulletin«),180180. EP-patenter kan findes i European Patent Bulletin og i European Patent Register, som administreres digitalt af EPO.[REMOVED GOTOBUTTON FIELD] og hvis patentet skal have gyldighed i Danmark, skal i det mindste en dansk oversættelse af selve patentkravet tillige offentliggøres i Dansk Patenttidende, jf. PTL § 77, stk. 3, jf. stk. 1.
- Side 192 -
...verserende indsigelsessag eller retssag ikke er endeligt afgjort, jf. § 53 b, stk. 2. Patentlovens omprøvningsmulighed står åben for danske patenter samt for europæiske patenter (EP-patenter), der er udstedt med virkning for Danmark, jf. PTL § 53 b, stk. 1, men ikke UP-patenter med ensartet retsvirkning i alle de deltagende EU-lande, jf. PTL § 77, stk. 5.