Produkt |
Maks. temperatur °C |
KØD |
|
Fersk kød fra slagtekroppen af tamhovdyr, f.eks. svin, kvæg, får, geder, hest mv. |
7 |
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættede landpattedyr, f.eks. hjortedyr og vildsvin |
7 |
Fersk kød fra slagtekroppen af storvildt, f.eks. hjortedyr og vildsvin |
7 |
Fersk kød fra slagtekroppen af fjerkræ og lagomorfer, f.eks. høns, ænder, gæs, kalkuner og perlehøns samt kaniner |
4 |
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættet fjervildt, f.eks. strudse |
4 |
Fersk kød fra slagtekroppen af småvildt, f.eks. jagtbare fugle og harer |
4 |
Spiselige slagtebiprodukter, f.eks. organer og blod fra ovennævnte dyr |
3 |
Hakket kød |
2 |
Tilberedt kød |
4 |
ÆG |
|
Æg |
Anbefaling om konstant temperatur |
FISKEVARER |
|
Fiskevarer, inkl. kogte fiskevarer af krebsdyr og muslinger m.m. |
Oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2 |
Levende fiskevarer, f.eks. krebsdyr |
Oplagres ved en temperatur og på en måde, som ikke skader fødevaresikkerheden eller varernes levedygtighed |
ØVRIGE FØDEVARER |
|
Frølår |
Nedkøles, oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2 |
FROSTVARER |
|
Hakket kød og tilberedt kød |
-18 |
Fiskevarer |
-18 |
Hel fisk, der skal anvendes til konserves, og som nedfryses i saltlage |
-9 |
Tilbage til:
Autorisationsbekendtgørelsen
Temperaturbestemmelser for oplagring og transport af animalske fødevarer ved levering fra detailvirksomhed til andre fødevarevirksomheder, jf. § 20
Bilag 1