Bilag 1

Bilag

Andre bilag

  • Bilag 1 (Temperaturbestemmelser for oplagring og transport af animalske fødevarer ved levering fra detailvirksomhed til andre fødevarevirksomheder, jf. § 20)

Temperaturbestemmelser for oplagring og transport af animalske fødevarer ved levering fra detailvirksomhed til andre fødevarevirksomheder, jf. § 20
Bilag 1
Produkt
Maks. temperatur
°C
KØD
 
Fersk kød fra slagtekroppen af tamhovdyr, f.eks. svin, kvæg, får, geder, hest mv.
7
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættede landpattedyr, f.eks. hjortedyr og vildsvin
7
Fersk kød fra slagtekroppen af storvildt, f.eks. hjortedyr og vildsvin
7
Fersk kød fra slagtekroppen af fjerkræ og lagomorfer, f.eks. høns, ænder, gæs, kalkuner og perlehøns samt kaniner
4
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættet fjervildt, f.eks. strudse
4
Fersk kød fra slagtekroppen af småvildt, f.eks. jagtbare fugle og harer
4
Spiselige slagtebiprodukter, f.eks. organer og blod fra ovennævnte dyr
3
Hakket kød
2
Tilberedt kød
4
ÆG
 
Æg
Anbefaling om konstant temperatur
FISKEVARER
 
Fiskevarer, inkl. kogte fiskevarer af krebsdyr og muslinger m.m.
Oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2
Levende fiskevarer, f.eks. krebsdyr
Oplagres ved en temperatur og på en måde, som ikke skader fødevaresikkerheden eller varernes levedygtighed
ØVRIGE FØDEVARER
 
Frølår
Nedkøles, oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2
FROSTVARER
 
Hakket kød og tilberedt kød
-18
Fiskevarer
-18
Hel fisk, der skal anvendes til konserves, og som nedfryses i saltlage
-9