Tilbage til:
Autorisationsbekendtgørelsen
Temperaturbestemmelser for oplagring og transport af animalske fødevarer ved levering fra detailvirksomhed til andre fødevarevirksomheder, jf. § 20
Bilag 1
Produkt
|
Maks. temperatur
°C
|
KØD
|
|
Fersk kød fra slagtekroppen af tamhovdyr, f.eks. svin, kvæg, får, geder, hest mv.
|
7
|
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættede landpattedyr, f.eks. hjortedyr og vildsvin
|
7
|
Fersk kød fra slagtekroppen af storvildt, f.eks. hjortedyr og vildsvin
|
7
|
Fersk kød fra slagtekroppen af fjerkræ og lagomorfer, f.eks. høns, ænder, gæs, kalkuner og perlehøns samt kaniner
|
4
|
Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættet fjervildt, f.eks. strudse
|
4
|
Fersk kød fra slagtekroppen af småvildt, f.eks. jagtbare fugle og harer
|
4
|
Spiselige slagtebiprodukter, f.eks. organer og blod fra ovennævnte dyr
|
3
|
Hakket kød
|
2
|
Tilberedt kød
|
4
|
ÆG
|
|
Æg
|
Anbefaling om konstant temperatur
|
FISKEVARER
|
|
Fiskevarer, inkl. kogte fiskevarer af krebsdyr og muslinger m.m.
|
Oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2
|
Levende fiskevarer, f.eks. krebsdyr
|
Oplagres ved en temperatur og på en måde, som ikke skader fødevaresikkerheden eller varernes levedygtighed
|
ØVRIGE FØDEVARER
|
|
Frølår
|
Nedkøles, oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2
|
FROSTVARER
|
|
Hakket kød og tilberedt kød
|
-18
|
Fiskevarer
|
-18
|
Hel fisk, der skal anvendes til konserves, og som nedfryses i saltlage
|
-9
|