Bilag 3

Bilag

Andre bilag

  • Bilag 1 (Risikogrupper for fødevarevirksomheder)

  • Bilag 2 (Kontrolfrekvenser for detailvirksomheder og primærproducenter med salg til forbrugere omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 3 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 4 (Kontrolfrekvens for detailvirksomheder (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 5 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 6 (Smileysymboler)

  • Bilag 7 (Fødevarekontrolsymbol)

Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros omfattet af frekvensbaseret basiskontrol
Bilag 3
Risikogruppe:
Standardfrekvens:
Reduceret frekvens:
     
Særlig høj
4
31)
Høj
2
1
Middel
1
0,5
Lav
0,5
Ikke aktuelt
Ultralav
Efter behov
Ikke aktuelt
Uden risikogruppe
Efter behov
Ikke aktuelt
     
For kødengrosvirksomheder med en produktion på højst 5 tons fødevarer med indhold af kød pr. uge beregnet som gennemsnit over virksomhedens regnskabsår er standardfrekvensen 2. Ved »produktion« forstås i denne sammenhæng opskæring af fersk kød samt fremstilling af hakket kød, tilberedt kød eller kødprodukter. Desuden medregnes også fødevarer med indhold af kød, som indkøbes til videresalg i uændret form. De 5 tons skal forstås som den mængde fødevarer med indhold af kød, der markedsføres fra virksomheden.
 
For engrostransportører er standardfrekvensen efter behov, kombineret med stikprøvekontrol under transport.

1) Nedsættes til 2 efter 1 år med reduceret frekvens.