Tilbage til:
Fødevarekontrolbekendtgørelsen
Bilag
Andre bilag
Bilag 1 (Risikogrupper for fødevarevirksomheder)
Bilag 2 (Kontrolfrekvenser for detailvirksomheder og primærproducenter med salg til forbrugere omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)
Bilag 3 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)
Bilag 4 (Kontrolfrekvens for detailvirksomheder (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)
Bilag 5 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)
Bilag 6 (Smileysymboler)
Bilag 7 (Fødevarekontrolsymbol)
Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros omfattet af frekvensbaseret basiskontrol
Bilag 3
1) Nedsættes til 2 efter 1 år med reduceret frekvens.
Risikogruppe:
|
Standardfrekvens:
|
Reduceret frekvens:
|
Særlig høj
|
4
|
31)
|
Høj
|
2
|
1
|
Middel
|
1
|
0,5
|
Lav
|
0,5
|
Ikke aktuelt
|
Ultralav
|
Efter behov
|
Ikke aktuelt
|
Uden risikogruppe
|
Efter behov
|
Ikke aktuelt
|
For kødengrosvirksomheder med en produktion på højst 5 tons fødevarer med indhold af kød pr. uge beregnet som gennemsnit over virksomhedens regnskabsår er standardfrekvensen 2. Ved »produktion« forstås i denne sammenhæng opskæring af fersk kød samt fremstilling af hakket kød, tilberedt kød eller kødprodukter. Desuden medregnes også fødevarer med indhold af kød, som indkøbes til videresalg i uændret form. De 5 tons skal forstås som den mængde fødevarer med indhold af kød, der markedsføres fra virksomheden.
|
||
For engrostransportører er standardfrekvensen efter behov, kombineret med stikprøvekontrol under transport.
|
1) Nedsættes til 2 efter 1 år med reduceret frekvens.