Bilag 5

Bilag

Andre bilag

  • Bilag 1 (Risikogrupper for fødevarevirksomheder)

  • Bilag 2 (Kontrolfrekvenser for detailvirksomheder og primærproducenter med salg til forbrugere omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 3 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 4 (Kontrolfrekvens for detailvirksomheder (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 5 (Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol)

  • Bilag 6 (Smileysymboler)

  • Bilag 7 (Fødevarekontrolsymbol)

Kontrolfrekvenser for engrosvirksomheder og detail med engros (tredjepartscertificeret) omfattet af frekvensbaseret basiskontrol
Bilag 5
Risikogruppe:
Standardfrekvens:
Reduceret frekvens:
     
Særlig høj
3
21)
Høj
1
0,5
Middel
0,5
Ikke relevant
Lav
Ikke relevant
-
Ultralav
Ikke relevant
 
Uden risikogruppe
Ikke relevant
 
 
For kødengrosvirksomheder med en produktion på højst 5 tons fødevarer med indhold af kød pr. uge beregnet som gennemsnit over virksomhedens regnskabsår er reduceret frekvens 1. Ved »produktion« forstås i denne sammenhæng opskæring af fersk kød samt fremstilling af hakket kød, tilberedt kød eller kødprodukter. Desuden medregnes også fødevarer med indhold af kød, som indkøbes til videresalg i uændret form. De 5 tons skal forstås som den mængde fødevarer med indhold af kød, der markedsføres fra virksomheden.
 
For engrostransportører er standardfrekvensen efter behov, kombineret med stikprøvekontrol under transport.

1) Nedsættes til 1 efter 1 år med reduceret frekvens.